Jövő héten már 9. alkalommal rendezik meg a Gourmet Fesztivált a nagyerdei Békás-tónál.
A Debrecziner Gourmet Fesztivál egy pezsgő gasztronómiai ünnepély, amely idén június 13-án nyitja meg kapuit a finom ízek iránt érdeklődők előtt. A csodás debreceni Nagyerdő ad otthot a fesztiválnak, ahol az ország legkiválóbb éttermei, bisztrói, cukrászdái és kávézói mutatják be rendkívüli gasztronómiai kínálatukat.
Pénteken megtartották a rendezvény sajtótájékoztatóját, ahol a móka kedvéért közösen főzött Papp László polgármester, Dobos Zita, a Főnix Rendezvényszervező vezetője és a főszponzor Master Good ügyvezető tulajdonosa, Bárány László. Persze elhangzottak fontos információk is: az idei fesztivál témája a filmes ételek lesz, a séfek alkotások ihlette fogásokkal készülnek 2025-ben.
Program
Június 13. péntek
16:00 – Kapunyitás
17:00-17:30 – Bemutatkoznak a Város borai
17:40-18:20 – A Buja Disznók Debrecenben, Bíró Lajos gasztoműsora
18:30-19:00 – Szomszédnéni Produkciós Iroda
20:00-21:00 – Wolf Kati Band koncert
1:00 – Kapuzárás
Június 14., szombat
11:30 – Kapunyitás
12:00-12:15 – Koccintás a Bortársaság támogatásával
12:30-13:15 – Élet a TV után – Főzőbemutató Balogh Rolanddal
13:30-14:15 – Virágzik a MÁK – Főzőshow Mizsei Janival
14:30-15:15 – Vidéki shanzon Pauli Zolival
16:00-16:50 – Mészáros Ádám: a főzés magasiskolája**
17:00-17:45 – Ötcsillagos élmény, élményfőzés Pataki Zsolttal
19:00-20:15 – Tóth Vera Band koncert
1:00 – Kapuzárás
Június 15., vasárnap
11:30 – Kapunyitás
12:30-13:30 – Gasztro beszélgetés Vomberg Frigyessel
13:45-14:30 – Bemutatkozik a Séf Akadémia
14:45-15:30 – Thür Ádám és a Mastergood – főzőbemutató
17:30-18:30 – Bolyki Balázs és a B4 koncert
21:00 – Kapuzárás