Balázs Klári és Korda György

Megkezdődött az idei Debreczeni Zamat Fesztivál

Helyi hírek Kultúra

Az idei már a 13. gasztronómiai fesztivál Debrecenben. A 2024-es Debreczeni Zamat Fesztivál sok esővel, de remek hangulattal indult pénteken.

A rendezvényen részt vett Kósa Lajos is, aki egy bulis videót osztott meg közösségi oldalán az este 21:30-kor kezdődött Kowalsky meg a Vega együttes koncertjéről.

Ma olyan sztárvendégek érkeznek a fesztiválra, mint Geszti Péter, Korda György, Nótár Mary vagy Zoltán Erika, de természetesen a hazai gasztronómia előkelőségeivel is találkozhatnak az eseményre látogatók, szombaton a gasztroszínpadon Gianni Annoni, Bernáth József és Wossala Rozina gasztroshow-ját lehet megtekinteni.

A gyerekekről sem feledkeztek meg a szervezők, gyerekjátékokkal és koncertekkel várják a kicsiket, szombaton 10:30 órától Tompetivel és barátaival lehet találkozni a Nagyerdei Víztoronynál. Esernyő legyen mindenkinél!

A szombati napijegy 6900 forintba kerül, de 17:00 óráig minden rendezvény ingyenes. Az igazán érdekes programok persze 17:30 után kezdődnek. Jegyek és részletek a zamatfesztival.hu-n.