Dudás Miki

Brutálisan összeverték Dudás Miki édesapját – megrázó felvétel

Bulvár

Állítólag hat bokszoló verte meg úgy Dudás Miklós 55 éves, rokkantnyugdíjas édesapját, hogy a férfi azóta is kómában van.

A kétszeres világbajnok kajakozó Instagram-oldalán azt írja, korábbi posztját ügyvédje tanácsára levette, mert a Fókusz és a Híradó is foglalkozik majd az üggyel.

“Kövessetek , mert addig nem állok meg amíg ezek a gyáva férgek börtönbe nem rohadnak a felbújtóval együtt”

kérte követőitől Dudás Miki.

A sportoló a Story magazinnak így mesélte el a történteket:

“Augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és az egész nem volt több másfél percnél. Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik – csuklott el a hangja az egykori sportolónak, aki azonnal hívta a mentőket. – Apukám azóta kórházban fekszik, kómában van. Időközben agyhártyagyulladása lett, és vérmérgezést kapott. Lényegében elveszítettük őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. De jelenleg nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott.”

Az egész verekedés állítólag egy pletyka miatt történt.

“Édesapámról azt terjesztette egy nő a piacon, ahol dolgozik, hogy megcsalja az édesanyámat. Erre a hazugságra majdnem ráment a házasságuk, amit édesapám megelégelt, és szólt a nőnek, hogy fejezze be a pletyka terjesztését. Mire a nő rászabadította a testvéreit. Írásban még egy békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, hogy azért jobb, ha vele tartok. Majd a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat” – mondja a sportoló”

– mondta a lapnak Dudás Miki.