Megyeri Csilla

Megyeri Csilla tisztázta: nem Nicola miatt szakított Zsolttal

Bulvár

Új párja van Megyeri Csillának, aki a Debrecen TV-nél kezdte műsorvezetői pályafutását. A celeb 11 év után szakított párjával, Zsolttal, pár hétre rá pedig már fel is vállalta új szerelmét.

Csilla új párja Nicola Sarcia, akit a tavalyi Sztárbox idején ismert meg, támadják is őt sokan emiatt. A műsorvezető most tisztázta, mikor és hogyan is jöttek össze ők ketten.

A Fókusznak mesélte el, hogy bár korábbi párjával, Zsoltival három hete jelentették be a szakításukat, akkor már egy hónapja nem voltak együtt. Az időzítés azonban esetlen volt, ugyanis a bejelentés után szinte azonnal megjelentek róla és a bokszedzőről az első közös, szerelmes képek.

Senki nem szeretett el senkit senkitől, nem azért szakítottam Zsoltival, mert megismertem Nicolát

– mondta Csilla, aki azt is hozzátette, Nicolát független férfiként ismerte meg, az edző már jó ideje nincs együtt gyermeke édesanyjával, közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy elválnak az útjaik.

Csilla még mindig szeretettel gondol volt párjára, Zsoltra, akivel még a Nyerő Párost is megnyerték 2022-ben, de elárulta, már a műsor idején is gondok voltak a kapcsolatukkal, de szerették volna megmenteni azt.