Sztárbox 2024 kiütés

Hatalmas kiütéssel indult a Sztárbox 2024-es évada

Bulvár

Három összecsapással vette kezdetét a tavaly feltámasztott, és igen nagy sikert aratott RTL-es műsor, a Sztárbox.

A férfi könnyűsúly kategóriájában Varga Ádám és Miller Dávid csaptak össze. Ádám a Sztárbox előző évadában hívta ki egy mérkőzésre Dávidot, amit az X-Faktor műsorvezetője elfogadott. A felkészülést mindketten nagyon komolyan vették, az edzéseken tapasztalt lendületből pedig a mérkőzésen sem vettek vissza. Az ütések záporozása közben azonban Varga Ádám nem figyelt eléggé a védekezésére, amit Miller Dávid a második menetben kihasznált, és egy pontos akcióval befejezte a meccset.

„Nemazalány” és Hódi Pamela a női könnyűsúly kategóriájában csaptak össze. A felkészülés egyikőjük számára sem volt egyszerű: potyogtak a könnyek, egyiküket a feladás gondolata is megkörnyékezte, de végül felszívták magukat, és nagy elánnal estek egymásnak a ringben. Az óriási fordulatszám azonban egy idő után felőrölte az énekesnőt, a negyedik menetre annyira elfogyott az ereje, hogy feladta a mérkőzést a felkészültebben bokszoló Hódi Pamela ellen.

A nehézsúlyú kategóriát Noszály Sándor és Pribelszki Norbert képviselte, az egykori teniszcsillag eredetileg Henry Kettnerrel küzdött volna meg, azonban az influenszer sérülése miatt nem sokkal a gála visszalépett. Így helyette Pribelszki Norbi bizonyíthatott.

Korábbi Sztárbox-adások:

Dráma a Sztárboxban: Kabát Pétert úgy kiütötték, hogy alig tért magához

Sztárbox: Curtis padlót fogott, Pintér Tenya hengerelt