Majka (Majoros Péter)

Majka szerint mindegy, hogy Orbán Viktor vagy Magyar Péter a miniszterelnök

Bulvár

Majoros Péter, Majka sosem tartotta magát sem fideszesnek, sem ellenzékinek. Szerinte mindegy az is, hogy Orbán Viktor vagy épp Magyar Péter-e a magyar miniszterelnök.

Erről a Blikknek nyilatkozott a hamarosan régi-új csatornájánál, az RTL-nél feltűnő előadó-műsorvezető. Olyan ajánlatot kapott, ami tetszett neki, ezért döntött a váltás mellett. A Kalandra fal! című műsorban Sebestyén Balázzsal, Pápai Jocival és Istenes Bencével fog együtt dolgozni, de az X-Faktorban is parádés a gárda, ott Gáspár Laci, Tóth Andi és Valkusz Milán lesznek a társai.

Amikor kiderült, hogy a TV2-t lecseréli az RTL-re, azonnal megkapta a kommentelőktől, hogy mi lesz most, mit fognak ehhez szólni a fideszes haverjai.

Ilyenkor nem is értem miről beszélünk???? Hát sosem voltam sem fideszes, sem ellenzéki és valószínűleg nem is nagyon leszek. Sőt!! Ha leszek valami, akkor mindig kritikus leszek, hisz a rap, a hiphop a társadalmi problémákat feszegető zene és ezzel kötöttem házasságot ezelőtt harmincöt évvel, amikor először meghallottam. Mindegy, hogy Orbán Viktor vagy Magyar Péter a miniszterelnök, mindegy ki van hatalmon, én mindig neki fogom elmondani a problémáimat és mindig kritikusan

– nyilatkozta Majka, aki mindig azt mondja, amit ő gondol jónak. Elárulta azt is, a munkákkal kapcsolatban övé a döntő szó, otthon viszont felesége, Hajni a főnök, náluk ugyanis működik a hagyományos családmodell, ahol a férj és az apa a pénzkereső, a feleség és az anya pedig a család melegéről gondoskodik.

Papp László: “Majka a király!”