Molnár Gusztáv

Részegen feküdt az utcán Molnár Gusztáv – sokkoló fotók készültek róla

Bulvár

A Drága örökösök egykori színésze, Molnár Gusztáv egy éve jött ki az elvonóról, akkor azt mondta, végre hátat tudott fordítani az alkoholnak.

Sajnos azonban úgy tűnik, visszaesett. Budapest belvárosában a Blikk olvasóriportere fotókat is készített a színészről, aki láthatóan rettenetes állapotban, összevert arccal üldögélt a Corvin Pláza előtt egy padon, majd nem sokkal később úgy döntött, lefekszik egy kuka mellé aludni.

Először azt hittem, csak keres valamit, ahogy lehajolt, de nem ez történt. “Megágyazott magának”, azaz letette a feje alá a kezében lévő papírzacskót és lefeküdt aludni

– írta le a lapnak a jelenetet a szemtanú, aki később egy másik utcában is felfigyelt Molnár Gusztávra. Ott a járdán feküdt, a lába lelógott az úttestre, úgy aludt. Nagyon méltatlan fotók is készültek a színészről, de aki szeretné, az megnézheti ezeket a Blikk oldalán.

Molnár Gusztávhoz végül mentőt hívtak, ők vitték el őt a helyszínről.

A színész 2022 novemberében vonult be az elvonóra alkoholproblémái miatt, tavaly ősszel azt mondta, már jól van, megküzdött a démonjaival és nem csábul el újra.