Az utolsó percekben veszítette el a Loki a Felcsút elleni meccset

Sport

1-0 arányú vereséget szenvedett a DVSC a felcsúti Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó NB I 9. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A mérkőzést kevés helyzet és nagy “taktikai csata” (értsd: dögunalom) jellemezte, egészen a 88. percig, amikor Bárány Donát a kapufát találta el, majd a túloldalon Golla fejese szintén kapufáról, de befelé pattant.

OTP Bank Liga, 9. forduló.

Puskás Akadémia-DVSC 1-0 (0-0).

Pancho Aréna, 1200 néző. Vezette: Rúsz M.

Puskás Akadémia: Pécsi – Maceiras, Szolnoki (Kerezsi, 79.),, Golla, Stronati – Duarte, Plsek (Favorov, 63.) – Nissila (Puljic, 72.), Soisalo (Levi, 63.), Nagy Zs. – Colley. Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

DVSC: Megyeri – Kocsis G., Dreskovic, Pellumbi (Shaghoyan, 91.) – Szécsi, Szűcs T., Lagator, Dzsudzsák (Szuhodovszki, 66.), Ferenczi – Domingues (Vajda, 76.), Silue (Bárány, 66.). Vezetőedző: Máté Csaba.

Gól: Golla (89.).

Sárga lap: Duarte (41.), Colley (94.), illetve Lagator (33.), Szűcs T. (49.), Megyeri (74.).

Dzsudzsák Balázs megsértődött, mert Máté Csaba lecserélte

A megerősített védelemmel felálló Debrecen kezdte jobban a találkozót, de csak oldalhálóig jutott. A Puskás Akadémia a félidő közepétől átvette a játék irányítását, sorra dolgozta ki a helyzeteket a vendégkapu előtt és egy alkalommal a gólvonalról kellett tisztázniuk a védőknek.

Lesgóllal kezdte a második játékrészt a hazai gárda, amely beszorította ellenfelét a saját tizenhatosára. Amikor kiszabadult a szorításból a DVSC, akkor kisebb tűzijátékot rendezett a hazai kapunál. Néhány percig tartott csak a debreceni lendület, mert a cserepadról az összes támadóját bevető Puskás Akadémia ismét nagy erőkkel támadott.

Meglepő módon először a Debrecen állt közelebb a gólszerzéshez, amikor Bárány Donát fejese a kapufán csattant. Végül a győztes találatot a felcsútiak szerezték meg, Wojciech Golla fejesből volt eredményes.